Hosted Sharepoint 2013 als Reseller

Voor wie is deze Hosted SharePoint 2013 dienst bedoeld?

Deze dienst leveren wij aan IT bedrijven, ISP’s en andere internet gerelateerde bedrijven, welke hun diensten pakket willen uitbreiden met Hosted SharePoint. Hosted SharePoint 213 voor Resellers is geheel white label, wat inhoud dat het geheel onder een white-label domeinnaam is opgebouwd.

Met de SharePoint Services creëert u een eigen intranet, of documenten opslag. Ieder digitaal document kan worden opgeslagen in SharePoint, andere functionaliteiten voor het uitwisselen van informatie zijn o.a: fora, enquetes, taken en agenda’s. Hosted SharePoint biedt u alle voordelen van een eigen SharePoint platform, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beheer en onderhoud.

Wat zijn de voordelen van Hosted SharePoint 2013?

Met Hosted SharePoint 2013 kunt u zeer eenvoudig voor elk team een website opzetten die fungeert als centrale opslagplaats voor alle teamgegevens, zoals documenten, groepsagenda s en takenlijsten. Bovendien kunnen de leden via deze eigen website gemakkelijk met elkaar communiceren en kennis delen, bijvoorbeeld via aankondigingen en discussieboards.

Iedere groep kan de eigen website inrichten in de voor hem meest optimale vorm. Er zijn meer dan veertig onderdelen beschikbaar waarvan u gebruik kunt maken. Naast de eerdergenoemde zijn dit bijvoorbeeld kalenders, customerrelationship management, vakantiebeheer, fotoalbums, links, formulieren, blogs en enquetes.

SharePoint 2013 is in ons panel direct en makkelijk te koppelen met de Hosted Exchange gebruikers.

Integratie met Microsoft Office producten

De SharePoint websites hebben een gebruiksvriendelijke interface. SharePoint integreert naadloos met producten van Microsoft Office, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Hierdoor kunt u veel van de bekende taakbalken en menu’s gebruiken en documenten rechtstreeks vanuit SharePoint bewerken en opslaan.

Kosten Hosted SharePoint Foundation 2013

Vanaf € 7,50 per maand per SharePoint Website* .

(* met 3 gebruikers en 1 GB opslag). Daarnaast betaald u voor de opslag welke u in gebruik heeft, de staffel vindt u onder de prijzen pagina.

Ondersteuning en begeleiding

Anders dan voor onze Hosted Exchange dienst, geven wij inhoudelijk geen ondersteuning op SharePoint niveau. Wel bieden wij ondersteuning voor het aanmaken/verwijderen van SharePoint sites en toevoegen/verwijderen van Hosted SharePoint gebruikers.