Hosted SharePoint

SharePoint intranet
Hosted Sharepoint

Hardware en Software
Hosted Exchange 2016

Dell  HP


Hosted Sharepoint voor Resellers

Voor wie is deze Hosted SharePoint dienst bedoeld?
Deze dienst leveren wij aan IT bedrijven, ISP’s en andere internet gerelateerde bedrijven, welke hun diensten pakket willen uitbreiden met Hosted SharePoint. Hosted SharePoint voor Resellers is geheel white label, wat inhoud dat het geheel onder een white-label domeinnaam is opgebouwd.

Met de SharePoint Services van Spango Internet creeert u een eigen intranet, een portal oplossing. Ieder digitaal document kan worden opgeslagen in SharePoint, andere functionaliteiten voor het uitwisselen van informatie zijn o.a: fora, enquetes, taken en agenda's. Hosted SharePoint biedt u alle voordelen van een eigen SharePoint platform, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beheer en onderhoud.

Wat zijn de voordelen van Hosted SharePoint?

Met Hosted SharePoint kunt u zeer eenvoudig voor elk team een website opzetten die fungeert als centrale opslagplaats voor alle teamgegevens, zoals documenten, groepsagenda s en takenlijsten. Bovendien kunnen de leden via deze eigen website gemakkelijk met elkaar communiceren en kennis delen, bijvoorbeeld via aankondigingen en discussieboards.

Iedere groep kan de eigen website inrichten in de voor hem meest optimale vorm. Er zijn meer dan veertig onderdelen beschikbaar waarvan u gebruik kunt maken. Naast de eerdergenoemde zijn dit bijvoorbeeld kalenders, customerrelationship management, vakantiebeheer, fotoalbums, links, formulieren, blogs en enquetes. U heeft de mogelijk tot wel 20 SharePoint Subsites aan te maken (volledige SharePoint Sites), hierbij kunt u denk aan sharepoint.mijndomein.nl/documenten of sharepoint.mijndomein.nl/projectteam.

Integratie met Microsoft Office producten

De SharePoint websites hebben een gebruiksvriendelijke interface. SharePoint integreert naadloos met producten van Microsoft Office, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Hierdoor kunt u veel van de bekende taakbalken en menu’s gebruiken en documenten rechtstreeks vanuit SharePoint bewerken en opslaan.

Kosten Hosted SharePoint Foundation 2010

U betaald € 10,00 per maand per SharePoint Website (20 subsites en 1 gb opslag zijn inbegrepen). Daarnaast betaald u voor de opslag welke u in gebruik heeft, de staffel voor opslag vindt u hier.

Ondersteuning en begeleiding
Anders dan voor onze Hosted Exchange dienst, geven wij inhoudelijk geen ondersteuning op SharePoint niveau. Wel bieden wij ondersteuning voor het aanmaken/verwijderen van websites en toevoegen/verwijderen van gebruikers.