Wat kost het Hosted Exchange als Reseller?

Hosted Exchange Prijzen

De prijs van Hosted Exchange is € 4,15 per e-mailbox

(1 uitgaand e-mail adres en onbeperkt inkomende e-mail adressen).

Facturatie

1. Hosted Exchange E-mailboxen

Aan het einde van elke kalender maand wordt het aantal Hosted Exchange e-mailboxen en Archief e-mailboxen dat u in gebruik heeft gepeild. Op basis van die peiling wordt dan naargelang uw keuze uit de onderstaande opties een rekensom gemaakt: (aantal Hosted Exchange e-mailboxen x staffelprijs = maandbedrag).

Hierop is fair-use-policy van toepassing (voor het geval mailboxen op het laaste moment worden verwijderd). De fair-use-policy wordt naar onze beoordeling toegepast.

2. Gezamenlijke schijfruimte

Wij tellen vervolgens de schijfruimte van alle Hosted Exchange e-mailboxen en Public Folders op, als deze boven de volgende rekenformule uitkomt (als totale schijfruimte groter is dan aantal boxen x 10 GB), dan wordt het aantal GB’s volgens de geldende staffel afgerekend.

Reseller Prijs Plannen, er zijn 3 opties beschikbaar

Wij hebben er voor gekozen om de Hosted Exchange laagdrempelig te maken voor resellers, daarom hebben wij 3 Hosted Exchange reseller prijs opties samengesteld. Naar gelang de behoefte en wensen kan er een keuzen worden gemaakt uit de onderstaande opties:

Optie 1   Advies Verkoopprijzen t/m 20 Hosted Exchange e-mailboxen

U kunt beginnen als Hosted Exchange reseller tegen de advies verkoopprijzen, wanneer u 20 of meer e-mailboxen in uw reseller account heeft staan, zullen de geldende prijzen van alle e-mailboxen worden omgezet naar het voordelige reseller tarief van € 4,15 per e-mailbox. De voordelige tarieven die ingaan boven de 20 e-mailboxen, gelden dan ook voor de overige diensten (indien van toepassing).

Optie 2   Nog geen 20 e-mailboxen, wel de reseller tarieven

Als u een eenmalig een bedrag van € 69,00 betaalt, krijgt u van ons de mogelijkheid direct over te gaan op de voordelige reseller tarieven van € 4,15 per e-mailbox per maand en de eventuele extra gezamenlijke opslag ruimte, de voordelige reseller tarieven.

Optie 3   U heeft 20 of meer e-mailboxen

U heeft al 20 of meer Hosted Exchange e-mailboxen die u wenst onder te brengen, dan heeft u direct recht op de voordelige reseller tarieven van € 4,15 per e-mailbox per maand en de eventuele extra gezamenlijke opslag ruimte, de voordelige reseller tarieven. Wij factureren altijd een minimum van 20 e-mailboxen als u deze optie kiest.

Hosted Exchange en overige prijzen

De verkoop prijzen zijn advies verkoopprijzen voor ICT bedrijven, IT bedrijven geven vaak extra support op locatie en kunnen wellicht hogere tarieven rekenen.

verkoopmargemargeinkoop
Exchange Standaard (1)€ 6,00€ 2,1054%€ 4,15
Exchange Standaard (2/4)€ 5,50€ 1,6041%€ 4,15
Exchange Standaard (5/24)€ 5,00€ 1,1028%€ 4,15
Exchange Standaard (25+)€ 4,50€ 0,6015%€ 4,15
 Exchange Archief (Enterprise)€ 4,50€ 0,60 15%   € 4,15

Alle genoemde prijzen zijn excl 21%BTW