Prijzen op een rij

Basis Prijzen Hosted Exchange
Hosted Exchange E-mailbox
3,90
Outlook 2016 Licentie voor PC
2,00
Outlook for Mac Licentie
2,00
Basis Prijzen Hosted SharePoint
Hosted SharePoint site
10,00
Extra Schijfruimte
1 Gb
3,00
3 Gb
7,50
5 Gb
11,25
10 Gb
15,00
15 Gb
18,75
20 Gb
22,50
25 Gb
26,25
30 Gb
30,00
40 Gb
37,50
50 Gb
45,00
100 Gb
75,00
Prijzen per maand, exclusief BTW.

Advies Verkoopprijzen
Hosted Exchange Boxen
Outlook PC Licenties
Outlook MAC licenties
Extra Gezam. Oplag
Wat kost het?

Hosted Exchange Prijzen
De prijs van Hosted Exchange is 3,90 per e-mailbox (1 uitgaand e-mail adres en onbeperkt inkomende e-mail adressen).

Facturatie
1. Hosted Exchange E-mailboxen
Wij kijken aan het einde van elke kalender maand naar het aantal Hosted Exchange e-mailboxen dat u in gebruik heeft en maken dan naargelang uw keuze van reseller optie een rekensom:
(aantal Hosted Exchange e-mailboxen x staffelprijs = maandbedrag).
Hierop is fair-use-policy van toepassing (voor het geval mailboxen op het laaste moment worden verwijderd). De fair-use-policy wordt op onze beoordeling toegepast.

2. Gezamenlijke schijfruimte
Wij tellen vervolgens de schijfruimte van alle Hosted Exchange e-mailboxen & Sharepoint sites bij elkaar op, als deze boven de volgende rekenformule uitkomt (als totale schijfruimte groter is dan aantal boxen x 10 GB), dan wordt het aantal GB's volgens de geldende staffel afgerekend.

Reseller Prijs Plannen, er zijn 3 opties beschikbaar
Wij hebben er voor gekozen om de Hosted Exchange laagdrempelig te maken voor resellers, daarom hebben wij 3 Hosted Exchange reseller prijs plannen samengesteld. Naar gelang de behoefte en wensen kan er een keuzen worden gemaakt uit de onderstaande opties:

Optie 1 Advies Verkoopprijzen t/m 20 Hosted Exchange e-mailboxen

U kunt beginnen als Hosted Exchange reseller tegen de advies verkoopprijzen, wanneer u 20 of meer e-mailboxen in uw reseller account heeft staan, zullen de geldende prijzen van alle e-mailboxen worden omgezet naar het voordelige reseller tarief van 3,90 per e-mailbox in gaan voor alle e-mailboxen. De voordelige tarieven die ingaan boven de 20 e-mailboxen, Sharepoint sites en de eventuele extra gezamenlijke opslag ruimte.

Optie 2 Nog geen 20 e-mailboxen, wel de reseller tarieven

Als u een eenmalig een bedrag van 69,00 betaald, krijgt u van ons de mogelijkheid direct over te gaan op de voordelige reseller tarieven van 3,90 per e-mailbox per maand en de eventuele extra gezamenlijke opslag ruimte, de voordelige reseller tarieven.

Optie 3 U heeft 20 of meer e-mailboxen

U heeft al 20 of meer Hosted Exchange e-mailboxen die u wenst onder te brengen, dan heeft u direct recht op de voordelige reseller tarieven van 3,90 per e-mailbox per maand en de eventuele extra gezamenlijke opslag ruimte, de voordelige reseller tarieven. Wij factureren altijd een minimum van 20 e-mailboxen als u deze optie kiest.

Rekenvoorbeelden Reseller Prijzen
Hosted Exchange Boxen
Outlook Licenties voor PC/MAC
Extra Gezam. Oplag